Libricon

Područja kataloga

Libricon d.o.o.
Bleiweisova 18
10000 Zagreb
T: 01 3776 209
F: 01 3776 209
M: 091 100 1616
E: libricon@libricon.hr

O nama

Dobrodošli na web stranice izdavačke kuće Libricon, stranice namijenjene ljubiteljima dobrih knjiga, ali istovremeno i ljubiteljima putovanja, prirode, planina…
 
Libricon d.o.o. je s izdavačkom djelatnošću započeo 2009. godine objavljivanjem hrvatskog prijevoda kultne slovenske alpinističke knjige Put. Uspjeh ove knjige pokazao je da na hrvatskom tržištu knjiga nedostaje putopisnih i pustolovnih izdanja i upravo tu prazninu Libricon namjerava pokriti svojim izdavačkim programom.
 
Ove internet stranice nastale su kao rezultat želje da naše izdavačke aktivnosti dopunimo i svojim posjetiteljima ponudimo mjesto na kojem će moći kupiti knjige vezane uz putovanja i aktivnosti u prirodi, ali i pročitati pokoju dobru reportažu ili pogledati poneku dobru fotografiju.
 
Nadamo se da ćete odabrati neku od knjiga iz našeg izdavačkog programa, uz nju provesti ugodno vrijeme i preporučiti je nekom od svojih prijatelja. Osim vlastitih izdanja u našoj web knjižari naći ćete knjige i ostalih nakladnika koje su svojom tematikom vezane uz putovanja, prirodu, pustolovine... Libricon je i ovlašteni distributer slovenske izdavačke kuće Sidarta čiji kompletan nakladnički program možete pronaći u našoj web knjižari.
 
Na stranicama koje smo nazvali Blog objavljivat ćemo reportaže i zanimljive tekstove naših posjetitelja, prijatelja i suradnika, a nadamo se da ćemo vam u dijelu koji smo nazvali Novosti pružiti zanimljive informacije koje bi vam mogle biti i od koristi, a koje su u skladu s profilom naših web stranica.
 
Otvoreni smo za sve vaše prijedloge, pohvale i pokude. Pišite nam na web@libricon.hr

Sniženje

Aktualno